Dit zijn de nieuwe emoji's: meer inclusiviteit én eindelijk een luiaard

Apple voegt onder meer genderneutrale emoji's toe

Sloth emoji
Glamour

In september kwam Apple met iOS 13: daarin vonden we onder meer Dark Mode en QuickPath. Nu mogen we onze telefoon opnieuw updaten, en de belangrijkste reden: iOS 13.2 heeft meer dan 70 nieuwe emoji's.

Emoji's voor luiaards

Er zijn een hoop mogelijkheden bijgekomen om met één emoji je plannen af te zeggen. Als je, net als wij, altijd driftig zoekt naar een luiaard-emoji om naar je vriendinnen te sturen als je echt niet van de bank kan komen: hij is er eindelijk. In dezelfde categorie: een bloeddruppel om aan te geven dat je echt té ongesteld bent.

Ook is er een knoflook-emoji om te laten weten dat je absurde hoeveelheden knoflook hebt gehad en je niet open durft te trekken.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Genderneutrale emoji's

De belangrijkste update van Apple komt in de vorm van inclusiviteit. Eindelijk zijn er emoji's van mensen in rolstoelen. Ook is er voor bijna iedere mannelijke of vrouwelijk emoji een genderneutrale optie toegevoegd. Nooit genoeg keuze in de stelletjes-emoji's? Er zijn nu verschillende huidskleuren toegevoegd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten