McDonald’s komt met truffelburger, luxe milkshakes en nieuwe McFlurry

Snacken in stijl

Food and drink
AstarotGetty Images

McDonald’s heeft ter ere van de feestdagen - die alweer bijna hier zijn! - een drietal nieuwe, luxueuze producten gelanceerd. Onder het mom van: 'waarom wachten tot eind december, als je nu al kunt genieten?' liggen de specials vanaf 5 november in de filialen. De Deluxe-lijn bevat één burger, vier milkshakes en een splinternieuwe McFlurry.

McDonald’s Maestro Truffel Deluxe

De Maestro Truffel Deluxe burger ken je misschien al. Deze was vorig jaar ook al een kerstspecial van McDonald’s, maar is geperfectioneerd om nu opnieuw geïntroduceerd te worden. De burger bestaat uit twee Angus rundvleesburgers, gerijpte cheddarkaas, rucola, bacon, pickled onions en natuurlijk een heerlijke truffelsaus. Als dat niet klinkt als een feestje…

Food, Dish, Cuisine, Fast food, Ingredient, Hamburger, Finger food, American food, Cemita, Whopper,
McDonald's

McDonald’s Milk Shake Deluxe

Omdat zelfs de lekkerste burger niet compleet is zonder een milkshake, komt de fastfoodketen ook met een Milk Shak Deluxe. Deze luxe milkshake is verkrijgbaar in vier smaken: aardbei, banaan, chocolade en vanille. De spreekwoordelijke kers op de taart is het toefje slagroom en de chocoladesaus die bovenop de shake komen. Kortom; de ideale sidekick voor jouw burger.

McFlurry Chocolade Karamel-Zeezout

Voor wie leeft onder het motto: ‘zonder toetje, niet gegeten’ mag de McFlurry Chocolade Karamel-Zeezout zeker niet ontbreken. Chocolade, karamel en zeezout is de perfecte combinatie om je feestmaaltijd mee af te sluiten.

Food, Frozen dessert, Cuisine, Ingredient, Milkshake, Sundae, Ice cream, Dish, Dessert, Frozen yogurt,
McDonald's

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten