It’s all about family in Glamours decembernummer. In het Family Issue interviews over #fatherhood met muzikanten Faberyayo, bokoesam, Poke en Glen Faria; (herkenbare) verhalen over family troubles (van kibbelende ouders tot schoonmoeders from hell); én een exclusief interview met covergirl Jaimie Vaes Voor het eerst ooit vertelt ze over haar nieuwe leven als mama van kleine Lío Zion.

Bestel hier het nieuwe nummer of neem nu een abonnement op Glamour met 40% korting!

Interview Jaimie Vaes

In een openhartig interview vertelt kersverse moeder Jaimie Joanne Vaes over haar nieuwe leven als moeder van kleine Lío, en dat was even wennen. Jaimie heeft inmiddels haar draai gevonden, maar moest even wennen aan de nieuwe samenstelling. Ze vertelt over het ouderschap en de zorgverdeling met baby daddy Lil' Kleine.

Snelle

Glamours Anke mocht de ambitieuze Lars Bos - beter bekend als rapper Snelle -interviewen. Snelle praat ons bij over zijn liefdesleven (er is een lover!), zijn doorbraak, de pesterijen van vroeger en waar zijn artiestennaam nu eigenlijk vandaan komt.

#Fatherhood

Faberyayo, Bokoesam, Poke en Glen Faria vertellen over hoe vaders van nu zich banen door de jungle van vuile luiers, kleine verdrietjes, de grootste lol en puberproblemen. “Alles wat ik doe is voor hem,” aldus één van de muzikanten.

Ruzie in de tent

Elk huisje heeft z’n kruisje, er zijn maar weinig gezinnen waar nooit eens goed de vlam in de pan slaat. Vier vrouwen vertellen over de pijntjes in hun gezinsleven. Het is soms best lastig om met verschillende religies onder één dak te leven, een zus te hebben die je wegzet als alcoholist of een schoonmoeder te hebben die jou niet kan uitstaan. En tijdens de feestdagen kunnen die troubles ineens allemaal op tafel liggen...

+

Heel veel lekkere partymode, een giga giftguide en beauty.