Harry Potter-fans opgelet: Harry's huis is te huur op Airbnb

Op naar perron 9 3/4, hier wil je naartoe

Harry Potter house airbnb
Warner Bros.

Voor de allergrootste Harry Potter fans hebben we de ideale locatie voor een weekendje was. Op Airbnb staat het huis te huur dat in de laatste film wordt gebruikt als het huis van Lily en James Potter, Harry's ouders. Oftewel: het huis waar Harry als baby woont op het moment dat Voldemort het huis binnenviel en zijn ouders vermoordde.

De woning komt voor in Harry Potter and the Deathly Hallows part 2, de laatste Potter-film, wanneer Harry en Hermione het tovenaarsdorp Godric’s Hollow bezoeken. In ‘de echte wereld’ staat het huis bekend als ‘De Vere House’.

Harry Potter-reisje plannen?

Ben je al in je agenda aan het kijken voor mogelijke data? Dan hebben wij even de nodige info voor je. In de Airbnb worden twee privékamers verhuurd, het gaat dus niet om het hele huisje. Per tweepersoonskamer kost het ongeveer 130 euro per nacht, inclusief een lekker ontbijtje dat verhuurder Jane 's ochtends voor je maakt. Bekijk hieronder de foto’s van de accommodatie.

De omgeving van Lavenham: dit is er te doen

Het huisje staat in de Engelse plaats Lavenham, op ongeveer een uurtje rijden vanaf London Stansted Airport én iets meer dan anderhalf uur vanaf de Harry Potter Studio Tour. Het dorp staat vol prachtige historische huisjes met een unieke bouwstijl. Het is niet moeilijk voor te stellen dat het in de films is gebruikt als tovenaarsdorp. Dit is de perfecte plek voor een rustig weekendje op het Engelse platteland, maar ook in het dorp zijn enkele mooie kerken, musea, een spa en wat schattige restaurantjes. Zeker een bezoekje waard.

Je kunt deze bijzondere cottage hier boeken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten