De eerste designersamenwerking met H&M Home is hier

Bekijk hier de hele Jonathan Adler x H&M Home collectie

eerste-designersamenwerking-Jonathan-Adler-H&M-Home
Jonathan Adler x H&M Home

H&M staat bekend om de vele designersamenwerkingen die keer op keer leiden tot bijzondere collecties. Waar het merk onlangs nog de nieuwe collectie met modehuis Giambattista Valli lanceerde, kondigt het Zweedse modeketen nu een geheel nieuwe samenwerking aan, en wel onder hun H&M Home-lijn. Het merk introduceert de allereerste designersamenwerking ooit onder hun interieurlijn, met de New Yorkse designer Jonathan Adler, vol kleurrijke en stijlvolle design-items voor je huis.

Room, Floor, Interior design, Furniture, Yellow, Property, Table, Living room, Chair, Curtain,
Jonathan Adler x H&M Home

Jonathan Adler x H&M Home

Jonathan Adler staat bekend om zijn uitgesproken design en stijl, en is al jarenlang een grote naam in de design- en interieurwereld. De Jonathan Adler x H&M Home collectie bestaat uit verschillende opvallende en gewaagde items waaronder geïllustreerde vazen, kleurrijke kussenhoezen met de woorden naughty en nice, een wollen plaid en verschillende sculpturen, maar ook decoratieve accessoires als kaarsen en mokken.

De collectie bevat de kenmerkende felle kleuren en levendige patronen van de designer, die interieurliefhebbers meeneemt in de glamorous wereld van Jonathan Adler, maar met de prijzen van H&M.

Blue, Floor, Interior design, Room, Flooring, Pillow, Throw pillow, Cushion, Tile, Brass,
Jonathan Adler x H&M Home

"Onze eerste designersamenwerking voor H&M Home is een geweldige manier om interieurliefhebbers te inspireren een eigen stijl te creëren en we hadden hier geen betere partner voor kunnen vinden dan Jonathan Adler," zegt Evelina Kravaev Söderberg, H&M Home’s Head of Design en Creative.

De ontwerper laat in een persbericht weten ontzettend enthousiast te zijn over zijn samenwerking met H&M Home: "Werken met H&M Home is een droom die uitkomt. Wij geloven dat kleuren nooit vloeken bij elkaar, minimalisme een gemiste kans is en boven alles houden wij bij elk ontwerp in gedachte 'als erfgenamen niet om dit item zouden vechten, maken we het niet'. Ik hoop dat interieurfans net zo veel plezier aan de collectie beleven als ik heb gehad bij het ontwerpen ervan."

Lampshade, Bedroom, Room, Blue, Furniture, Light fixture, Lighting, Lighting accessory, Lamp, Pillow,
Jonathan Adler x H&M Home

De Jonathan Adler x H&M Home-collectie is vanaf 14 november beschikbaar op de webshop van H&M. Neem hier alvast een kijkje in de gloednieuwe collectie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten