'Coming soon': Prada en Adidas werken samen aan een collectie

En het líjkt om een sneakercollectie te gaan

Prada X Adidas
Melodie JengGetty Images

Prada en Adidas werken samen aan een collectie. Dat heeft het Italiaanse modehuis bekendgemaakt met een foto op Instagram. Om wat voor soort collectie het gaat, wordt niet onthuld – #Pradaforadidas is de enige hashtag die er in het bijschrift wordt gebruikt – maar uit de foto lijken we te kunnen opmaken dat het om Adidas-sneakers in een Prada-jasje gaat. Op de foto zijn twee Adidas-schoenendozen in een Prada-tas te zien.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prada X Adidas

Veel meer informatie over de samenwerking is er niet bekend, behalve dat de collectie er 'snel' aankomt, belooft het bijschrift. Ook gaat het vermoedelijk om twee paar sneakers, aangezien er op de foto twee schoenendozen in de Prada-tas zitten. Ondanks dat de bekendmaking fans blij verrast, komt de samenwerking niet helemaal uit de lucht vallen. Al sinds vorige maand gaan er geruchten dat de twee hun krachten zouden bundelen voor een sneakercollectie.

Samenwerkingen Adidas
Het is overigens niet de eerste keer dat Adidas in zee gaat met een groot modehuis of modeontwerper. Eerder sloeg het sportmerk al de handen ineen met Raf Simons, Pharrell Williams, Alexander Wang en Stella McCartney.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten