Happy Singles Day! Dit zijn de beste kortingen op een rij

Bij deze winkels shop je vandaag met hoge kortingen

Portrait Of Young Confident Woman
Natalia Mantini / Refinery29 for Getty ImagesGetty Images

Happy Singles Day! Waar koppels met Valentijnsdag alle ruimte krijgen om hun liefde te vieren, worden vandaag alle singles ter wereld in het zonnetje gezet tijdens Singles Day. Wat betekent dit? De nationale feestdag is speciaal in leven geroepen voor mensen die single zijn - of self partnered zoals Emma Watson dat zo mooi zegt - die zichzelf vandaag extra kunnen verwennen door te shoppen met korting. Ook in Nederland doen talloze winkels mee, die enkel vandaag extra hoge kortingen geven.

Singles Day: de beste kortingen

Verschillende winkels en webshops in Nederland doen mee aan deze feestdag en geven vandaag korting op geselecteerde producten. Op de Nederlandse website van Singles Day vind je alle deelnemende winkels. Zo doen onder meer de Bijenkorf, Douglas en bol.com mee, maar ook de Mediamarkt, Nike en Hunkemöller.

Wat is Singles Day?

Singles Day is van oorsprong een Chinese feestdag die in reactie op Valentijnsdag in het leven werd geroepen. Jonge studenten bedachten het concept dat ze introduceerde op hun universiteit, in de hoop om een nieuwe partner te vinden. Al snel groeide het event uit tot een nationaal studentenfeest, en werd het later een fenomeen dat door het hele land gevierd werd. Ook andere landen hebben de feestdag omarmt. Hoewel het concept draait om vrijgezellen, staat de dag tegenwoordig meer in het teken van shoppen met korting, dat ook voor mensen die een relatie hebben leuk is meegenomen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten