Burger King's Plant-Based Whopper van de Vegetarische Slager nu ook in Nederland

De Plant-Based Whopper is nu ook in Nederland te koop

vegetarische whopper
Glamour

Het is een duidelijk merkmare ontwikkeling: grote fast food ketens bieden steeds meer opties voor vegetariërs en flexitariërs. McDonald's kwam al met vegetarische McNuggets en een vega McChicken, maar nu krijgt een andere iconische burger een vega variant. Burger King brengt een vegetarische Whopper uit in samenwerking met De Vegetarische Slager.

Vegetarische Whopper in Nederland

De Plant-Based Whopper met 'vleesch' van het Nederlandse bedrijf de Vegetarische Slager was al eerder te koop in andere Europese landen, maar vanaf deze week ook in Nederland

In Amerika heeft Burger King al langer een vega Whopper, in samenwerking met de Impossible Burger. Die is mega lekker, maar kan nog niet naar Europa komen omdat het bepaalde genetisch gemodificeerde bestanddelen bevat die in Europa niet goedgekeurd zijn. De Vegetarische Slager biedt een mooi alternatief.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Is-ie lekker?

Voor een review kijken we zoals altijd hoopvol naar onze grote vriend Eke Bosman, a.k.a. Snackspert, de autoriteit op snack-gebied. Hij reviewde 'm al op zijn Instagram. Hij gaf de burger drie van de vijf sterren, vooral omdat je het 'vlees' nauwelijks proeft vanwege de grote hoeveelheid saus. Volgens hem is de Plant-based Whopper "pri-ma. Gewoon dat. Het doet je denken aan een normale en dat is goed nieuws."

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten