Motorola brengt de iconische Razr flip-phone terug in een nieuw jasje

*klapt telefoon op dramatische wijze dicht*

Motorola Razr 2019
Glamour

Als je een mens op aarde was tussen 2004 en 2008 had je een Motorola Razr. Waarschijnlijk een roze of een groene. Weet je nog hoe in Beauty and the Beast een kasteel behekst werd en alle personeelsleden veranderden in bijvoorbeeld een theepot of een kandelaar? Als Paris Hilton op dat moment in het kasteel aanwezig was geweest, was zij veranderd in een Motorola Razr flip phone. Iconic.

De iconische Motorola Razr

Voor mensen die deze tijd niet als tiener hebben meegemaakt is het misschien moeilijk voor te stellen, maar dit was de eerste 'leuke' telefoon. Hij was verkrijgbaar in dertien kleuren, hij had een kleurenscherm, een camera en wel 10 MB (!) geheugen, dat uit te breiden was met SD-kaartjes. Het leukste aan de Razr was nog wel dat je 'm kwaad kon dichtklappen als je op een dramatische manier de telefoon op wilde hangen.

Een new and improved Razr

De drama queen in ons mist die move wel, en dat weet Motorola dondersgoed. Daarom komen zij nu met een 2019-uitgave van de Razr. En dit keer is het een inklapbare smartphone met opvouwbaar LCD-scherm waarvan we het design niet kunnen bevatten. Hoe?

Motorola Razr in Nederland

De Razr komt in januari 2020 uit in de Verenigde Staten, maar we weten nog niet wanneer hij naar Nederland komt. Motorola zette wel alvast een Nederlandse productpagina online.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten