Blok je agenda: er komt een Designer-Vintage sale aan

Daar wil je bij zijn

Furniture, Design, Chair, Table, Fashion accessory, Still life photography,
Chanel shoot Glamour

We houden er misschien meer van dan we willen toegeven: designeritems. We zien alle grote modemerken allemaal dagelijks voorbij komen op de catwalk, in het straatbeeld en natuurlijk onze tijdlijn. Om (extreem) hebberig van te worden (Hé, het is oké om iets mooi te vinden dankzij een merknaam). Één probleem: het prijskaartje. De oplossing: de Designer-Vintage sale. Vintage is een mooi alternatief en nog duurzaam ook.

Dit kun je van de Designer-Vintage sale verwachten

Bij de Designer-Vintage sale kun je rekenen op mooie tijdloze klassiekers als de Chanel flap bag, limited edition items en vind je hier toch nog die mooie tas van Céline die je onlangs bent misgelopen, maar dan voor een veel aangenamere prijs.

Verder kun je tijdens het event je nagels laten lakken bij Lakwerk én maak je kans om een Chanel Half Moon bag winnen. Ook belangrijk: er zijn paskamers en spiegels aanwezig in de lounges, zodat je gloednieuwe item als gegoten zit. Betalen kan met pin of credit card!

Tickets Designer Vintage sale

Wil je deze exclusieve sale niet missen? Kaarten voor de Designer-Vintage sale vind je hier, voor €12,50 per stuk of €42,50 voor een groepsticket (vier personen) ben je er bij. De sale vindt plaats op 30 november in het InterContinental Amstel Hotel in Amsterdam. Enne, speciaal voor onze Glamourlezers mogen we 5x twee kaartjes weggeven. Klinkt dat als muziek in de oren?

Vul dan hier winformulier in om kans te maken.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk