Keukenprinses gezocht: ben jij de nieuwe kok van Wim-Lex en Máxima?

Er staat een leuke vacature open bij het Koninklijk Huis

Chefkok voor Willem-Alexander en Maxima
Michel PorroGetty Images

Ben jij een zelfstandig werkende kok, met veel kennis van haute cuisine? Kun je in teamverband werken en lijkt je het stiekem gewoon heel cool om voor de Nederlandse royals te koken? Dan is dit misschien je kans. De chefkok van koning Willem-Alexander en koningin Máxima heeft namelijk een rechterhand nodig in de keuken.

Vacature koninklijke kok: dit zoeken ze

Fijnproevers als Máxima en Willem-Alexander nemen natuurlijk geen genoegen met een ordinaire burger of een sateetje. Daarom zoeken ze een kok die naast een vakdiploma, ook aantoonbare ervaring heeft in het hogere segment.

Verder moet hij of zij kennis hebben van internationale recepturen, flexibel inzetbaar zijn en een rijbewijs hebben. De functie is voor 36 uur per week. Je zult vooral in Den Haag aan het werk zijn, maar af en toe ook in Amsterdam, Apeldoorn of Baarn. Voor deze job krijg je misschien geen koninklijk salaris, maar het is ook niet slecht betaald. Afhankelijk van je opleiding en ervaring, kun je maximaal €2.970,50 bruto per maand verdienen. Denk je nu: hoe kom ik aan deze toffe baan? Je kunt tot 25 november hier solliciteren op de vacature.


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten