Maan geeft een intiem huiskamerconcert voor kerst en zo kan jij erbij zijn

Dit moet je doen om kans te maken

maan-kerstconcert-huiskamer-amazon
Maan

Nederlandse zangeres Maan is tegenwoordig niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Sinds haar overwinning van The Voice in 2016 blijft de zangeres hit na hit scoren en is ze te zien op menig festival. Nu komt Maan met een nieuw, exclusief optreden speciaal voor de kerst. Geen grote podia of overvolle zalen dit keer, maar een intieme setting tijdens een huiskamerconcert. En zo kan jij erbij zijn.

Huiskamer concert van Maan tijdens kerst

De feestdagen staan weer bijna voor de deur, wat betekent dat er cadeautjes en lekker eten wordt ingeslagen voor die paar dagen die je samen met familie doorbrengt rondom de kerstboom of bij de open haard. Het samenzijn met familie blijkt voor de meerderheid van de Nederlanders het belangrijkste om dat ultieme kerstgevoel te creëren, zo blijkt uit een onderzoek van Amazon. Maar ook het beluisteren van kerstliedjes en het versieren van een feestelijk huis, blijken onmisbare onderdelen voor het krijgen van het kerstgevoel.

Om bij iedereen het ultieme kerstgevoel aan te wakkeren organiseert Maan in samenwerking met Amazon een intiem huiskamerconcert. Maan stelt dat haar fans als het ware haar familie zijn geworden en dat ze ook met hen kerst wil doorbrengen: "Kerst is ook voor mij hét moment van samenzijn met mijn familie en urenlang kletsen, eten en lief zijn voor elkaar. Naast mijn echte familie zijn al mijn fans natuurlijk ook mijn familie en zou ik het fantastisch vinden om met jullie een hele speciale kerst ervan te maken door speciaal voor jullie een intiem concert te geven. Zin in!"

Zo doe je mee

Omdat het een intiem concert zal worden zijn er enkel een gelimiteerd aantal plekken beschikbaar voor dit unieke en exclusieve concert. Om kans te maken om een felbegeerd plekje volg je simpelweg de volgende stappen: post een foto van jouw ultieme kerstgevoel op je eigen Instagram-account, tag Amazon en gebruik de hashtag #amazonchristmas. Als je helemaal in de kerstsfeer bent kun je iemand anders het concert gunnen door hen te taggen in je bericht. Maan zal vervolgens op 16 december via haar Instagram-stories zelf bekend maken wie de winnaar is van haar kerst huiskamerconcert. Good luck!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Meer van Wil je weten