In Santa Claus Village is het 365 dagen per jaar Kerstmis

Kun je geen genoeg krijgen van kerst? Dit is waar de Kerstman woont

Smiling female friends posing for selfie with bow over their heads during holiday party in home
Thomas BarwickGetty Images

Lichtjes, versierde bomen, vrolijke muziek, lekker eten en gezelligheid zijn de ingrediënten voor een zalig kerstfeest. Voor veel mensen is Kerstmis de leukste tijd van het jaar. Voor wie geen genoeg kan krijgen van de gezellige periode is er een hemels dorp in Lapland genaamd Santa Claus Village. Hier is het namelijk altijd kerst. Toch mooi om als deze corona-bende voorbij is het nog even dunnetjes over te doen op een moment dat jou schikt.

Winter, Snow, Tourism, Sky, Tree, Landscape, Tourist attraction, Recreation, Leisure, World,
Santa Claus Village

Alles over het kerstdorp Santa Claus Village

Het prachtige kerstdorp ligt in het noorden van Finland, bij Rovaniemi. Het is eigenlijk een soort pretpark, waar je kunt overnachten in bijvoorbeeld een knus huisje met sauna of in een super-deluxe iglo. Santa Claus Village is de werk- en woonplaats van de kerstman. Hier vind je het speciale Santa Claus Main Post Office, waar elk jaar duizenden brieven en kaarten naar worden verstuurd. Je kunt de kerstman zelfs in zijn eigen huis ontmoeten! Er is een rendierboerderij in het dorp te vinden en je kunt een sledetocht maken met huskies.

In Snowman World Winterzone vind je leuke winterse entertainment en activiteiten, zoals een schaatsbaan, rodelbaan en een ijssculpturen bar/restaurant. Kortom, een gezellig dorp waar van alles te beleven is.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst