Met de McDonald's Hidden Cadeau Kalender win je deze prijzen

Op 3 december win je deze unieke McDonald's sneakers

McSneaker McDonald's cadeaukalender
McDonald's Nederland

McDonald's verwent ons flink in december. Alsof de McDonald's Cadeau Kalender nog niet genoeg was (vandaag kost een Big Mac maar een euro!), is er ook nog een Hidden Cadeau Kalender waar je kans maakt op allerlei prijzen.

Prijzen winnen bij McDonald's

Naast de dagelijkse kortingen en aanbiedingen van de Cadeau Kalender worden de acties van deze kalender extra speciaal. Om het einde van het decennium te vieren geeft McDonald's een scala aan fantastische cadeaus weg. Vanaf vandaag (2 december) tot en met 23 december maak je elke dag kans op prijzen als een PlayStation Pro 4, een digitale camera én zelfs een reisje naar New York om daar de Big Mac te keuren.

McSneaker

Houd de Hidden Cadeau Kalender goed in de gaten, want op 3 december maak je kans op de leukste sneakers van Nederland: de mega exclusieve McSneaker. Deze unieke Maccie-sneakers zijn speciaal ontworpen door Vijz Bespokes, en wordt volledig gecreëerd naar jouw voet en schoenmaat. De bijbehorende hashtag is trouwens #TurnYourPhone - wellicht een hint? May the odds be ever in your favor.

Wat moet je doen om te winnen?

Wil jij de nieuwe eigenaar worden van deze custom McDonald's sneakers? Of heb je altijd gedroomd van een reisje naar New York? Zorg dan dat je McDonald's App downloadt. Dat is sowieso handig voor de kortingen in december. In de app zijn bepaalde clues te volgen - zorg dat je deze clues volgt om kans te maken op de coole McSneakers, of misschien wel een tripje naar de Big Apple.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten