Harry Styles prijkt poedeltjenaakt op z'n nieuwe albumhoes

Fans zijn een en al oog eh... oor

Harry Styles
MIKE COPPOLAGetty Images

Harry Styles heeft een verrassing voor zijn fans die de vinyl-versie van zijn nieuwe album Fine Line kopen; op de hoes staat de zanger helemaal naakt.

Nieuwe album Harry Styles

De albumhoes hield fans al enkele dagen bezig. In een video die de voormalige One Direction-zanger zelf op Twitter deelt, is te zien hoe Harry door het album heen bladert. De hoes schiet ietwat snel voorbij, waardoor de foto's van Harry die op de hoes te bewonderen zijn, niet lang en duidelijk genoeg in beeld komen om zeker te kunnen zeggen dat de zanger er inderdaad naakt op staat. Maar je begrijpt: onder de fans werden de geruchten razendsnel verspreid; staat Harry écht naakt op zijn nieuwe albumhoes?

Naakt
Niemand minder dan Harry zelf kwam dit weekend met het verlossende antwoord. In het ochtendprogramma Morning Mash Up op SiriusXM, een Amerikaanse radio-omroep, verklapte de zanger dat hij – jawel – inderdaad naakt op de albumhoes staat. "Ik ben het. En ik ben naakt." Inmiddels zijn er foto's opdoken waarop een stuk duidelijker te zien is dat het inderdaad de zanger is. In adamskostuum.

View this post on Instagram

cover girl

A post shared by 𝒂𝒏𝒏 ◟̽◞̽ (@peakyloueh) on

Fine Line is het tweede solo-album van het voormalige One Direction-lid, dat aanstaande vrijdag 13 december uitkomt. De derde single Adore You kwam eerder deze week uit.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten