Tony's Chocolonely komt met een nieuwe limited edition kerstreep

En hij kan ook weer de boom in.

Tony's puur candy cane
Tony's Chocolonely

We hebben geen idee hoe ze het al jaren doen, maar bij Tony's Chocolonely krijgen ze het elke keer weer voor elkaar om unieke en lekkere smaken te bedenken. Nu komen ze met een nieuwe reep voor kerst: puur 51% mint candy cane is perfect om in de feestsferen te komen.

Tony's Kerstreep 2019

Met de mint candy cane chocoladereep voegt Tony's een nieuwe limited edition kerstreep aan hun assortiment toe. Ook de populaire melk-glühwein kerstreep, die sinds 2016 rondom de feestdagen te koop is, keert dit jaar terug. Je hebt nu dus de keuze tussen twee smaakjes om in je kerstboom te hangen.

Ja, voor wie er niet mee bekend is: de Tony's Kerstrepen hebben een gaatje waarmee je 'm als decoratie in de kerstboom kan hangen. Als je die zelfbeheersing hebt, ten minste.

De kerstreep is nu te koop bij onder meer WAAR!, Wereldwinkels, de Bijenkorf, Marqt, bijna alle supermarkten, cadeau- en delicatessen-winkels, Tony’s Stores en Tony’s online chocoshop. Deze reep is echt limited edition, dus sla genoeg in als je 'm lekker vindt. Na de kerst is hij niet meer te koop!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Kerst