McDonald's gaat samenwerken met Thuisbezorgd.nl om overal te kunnen bezorgen

Veel meer mensen kunnen binnenkort Maccie bestellen!

McDonalds-milkshake-nieuw
Tim BoyleGetty Images

McDonald's delivery is misschien geen groot nieuws meer als je in een grote stad woont, want daar is het via UberEats al langer mogelijk om met een druk op de knop een McKroket in je huis te laten verschijnen op een brakke zondagochtend. Het nieuws is dat Thuisbezorgd.nl ook een proef doet met McDelivery, zodat het bezorgingsnetwerk heel flink uitgebreid kan worden. Zo wordt een Maccie-bezorging straks voor bijna iedereen een realiteit.

McDonald's bij je thuis bezorgd

Thuisbezorgd.nl gaat vanaf komende maandag (23 december) een testfase van drie maanden draaien in Maastricht. Als dat goed verloopt, wordt de service uitgebreid. Ter vergelijking: UberEats bezorgt in 20 steden, terwijl Thuisbezorgd.nl in maar liefst 89 steden actief is. McDonald's hoopt ten eerste te bezorgen in alle steden met meer dan 100.000 inwoners.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten