Zo bizar weinig schelen Keira Knightley en Thomas Brodie-Sangster qua leeftijd

Maar... hoe dan?!

Love Actually
Love Actually

Hij gaat gegarandeerd nog wel een (of twee, of drie) keer voorbij komen deze kerst, want van alle romantische komedies is Love Actually toch wel echt een december-favoriet. Na het lezen van dit artikel zul je echter nooit meer hetzelfde naar de film kijken.

Love Actually

In de film lopen verschillende verhaallijnen door elkaar heen, al hebben ze één ding gemeen: liefde staat centraal. Zo speelt actrice Keira Knightley de beeldschone Juliet, die in de film trouwt met Peter (gespeeld door Chiwetel Ejiofor). Maar ook piepjonge liefde komt in de film voorbij. De (toen nog) jonge Thomas Brodie-Sangster, in de rol van Sam, wordt voor het allereerst verliefd.

Maar nu komt de plottwist. Want waar de twee in de film overduidelijk in een hele andere levensfase zitten, blijken zij in real-life bijna leeftijdsgenoten te zijn. We horen je denken: was zij tijdens het opnemen van de film dan heel jong, of hij veel ouder dan gedacht? Nou, allebei eigenlijk.

Leeftijdsverschil
Zo blijkt Thomas Brodie-Sangster niet zeven (zoals we ongeveer in ons hoofd hadden) te zijn geweest tijdens de opnames van de film, maar dertien. Der-tien. Keira Knightley, die daarentegen de kijker doet vermoeden dat ze een volwassen vrouw is, was toentertijd nog maar achttien. De twee schelen dus maar vijf (!) jaar. Ja, laat dat maar even op je inwerken...

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten