Temptation's Deborah is weer verliefd en stelt nieuwe vriend voor op Instagram

'Ik kijk er naar uit om de rest van mijn leven te delen met jou'

Deborah Leemans
Temptation Island

Tijdens haar deelname aan Temptation Island zag Deborah Leemans haar trouwplannen in vlammen opgaan, maar inmiddels heeft ze haar geluk in de liefde weer gevonden. Op Instagram stelt de ex-deelneemster haar nieuwe vriend voor, en laat ze weten weer helemaal in de liefde te geloven.

Temptation's Deborah weer verliefd

De wereld van Deborah stortte compleet in toen haar toenmalige vriend Tim Wauters (beter bekend als Timtation) als een blok voor de Nederlandse verleidster Cherish viel. Maar inmiddels heeft de Vlaamse haar liefdesleven weer op de rit, en stelt ze trots haar nieuwe vriend voor op Instagram.

Nieuwe vriend
"Na al die tijd alleen te zijn heb ik eindelijk mijn toekomst gevonden", schrijft ze bij een foto met haar nieuwe grote liefde. "Ik geloof en vertrouw in onze relatie en kijk er alvast naar uit om de rest van mijn leven te delen met jou." De Belgische Bruno van der Haeghen is de gelukkige.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten