Eerste H&M Home winkel in Nederland opent deuren in Amsterdam

Vanaf binnenkort kun je álle interieur items van de woonlijn van H&M shoppen

H-M-Home-eerste-winkel-nederland-amsterdam
H&M Home

H&M heeft verschillende filialen in ons land, maar tot op heden was er nog geen Home variant. Daar komt nu verandering in. H&M opent haar eerste H&M Home winkel in Nederland in onze hoofdstad Amsterdam, waar je álle interieurartikelen in real life kunt shoppen. De winkel zal zich gaan vestigen aan de Kalverstraat en zal aankomend voorjaar zijn deuren openen.

H&M Home winkel Amsterdam

De H&M Home collectie was al online beschikbaar en in verschillende filialen in de vorm van shop-in-shops, maar krijgt nu dus een volledig eigen winkelpand. De nieuwe winkel van de Home-lijn van het Zweedse modeconglomeraat zal in de stijl van een heuse concept store worden ontwikkeld. Zo zul je er naast de meubels en woonaccessoires van H&M Home, ook woon- en interieuritems vinden van van andere merken. Waar aan de Kalverstraat de winkel zich exact zal vestigen, is nog niet bekend gemaakt. Wel weten we dat de winkel nog dit jaar open gaat. Zodra we meer informatie hebben, stellen we je uiteraard op de hoogte.

Living room, Furniture, Room, Interior design, Couch, Coffee table, Wall, Table, Floor, House,
H&M Home
H&M Home

H&M Home

H&M Home is een design gedreven interieurmerk met een minimalistische stijl. Het assortiment varieert van beddengoed en servies tot textiel, meubels en lampen met een eigentijdse stijl. H&M staat erom bekend samenwerkingen aan te gaan met een bekende ontwerpers. Vorig jaar kondigde H&M Home voor het eerst een designersamenwerking aan, met de bekende New Yorkse interieurstylist Jonathan Adler. De interieurlijn van H&M werd in 2009 opgericht, en is ondertussen uitgegroeid tot een zelfstandig winkelconcept. Naast Amsterdam komt er ook een nieuwe winkel van het merk in Brussel en Zurich. Er bestonden al winkels van H&M Home in Kopenhagen, Stockholm, Oslo, Hamburg, Londen en München.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten