Tony's Chocolonely komt met gloednieuwe reep voor Valentijnsdag

Vergeet die rode lingerie, lieve kaartjes en bossen rozen

Tony's Chocolonely reep
Tony's ChocolonelyInstagram

Wat nou Valentijnsdag is (alleen) voor stelletjes? Niet als het aan Tony's Chocolonely ligt. Het chocolademerk brengt speciaal voor de Dag der Liefde een gloednieuwe reep uit. Vergeet die rode lingerie, lieve kaartjes en bossen rozen. Doe ons maar zo'n Tony's Chocolonely Valentijnsreep!

Tony's Chocolonely Valentijnsreep

De nieuwe Valentony's reep is geheel in Valentijnsstijl gemaakt. De lekkernij bestaat uit melkchocolade, fudge met een natuurlijk roos-aroma (mooie vervanger voor een bosje rode rozen) en stukjes framboos.

De reep verschijnt ligt vanaf vandaag - maandag 13 januari - in de winkels. Je krijgt Tony's Chocolonely bij de meeste supermarkten, Bijenkorf, Wereldwinkels, Marqt, WAAR! en de Tony's Chocolonely winkels.

Lingerie voor Valentijnsdag

Mocht je nu tóch liever voor een mooi lingeriesetje gaan op Valentijnsdag (of en-en), dan moet je bij Rihanna zijn. De zangeres lanceert een nieuwe Savage x Fenty collectie speciaal voor Valentijnsdag. Ze ontwierp de items samen met de Amerikaanse ontwerper Adam Selman, die voorheen al kleding voor Rihanna ontwierp.

Savage x Fenty collectie

De nieuwe capsule collectie bestaat uit twee verschillende lijnen, genaamd Locket Down en Down the Aisle. De lijnen zijn geïnspireerd op zelfverzekerde vrouwen die niet bang zijn hun eigen definitie van sexiness te omarmen. De Down the Aisle items zijn bedoeld om te mixen en matchen en zijn gemaakt van delicate kant en satijn. De Locket Down lijn bestaat uit opvallende ontwerpen in metallic kleuren genaamd Goji Berry Red en Black Caviar. De gehele collectie bevat verschillende beha's, bralettes, jarretels, hipsters en strings.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten