Het broertje van StukTV's Thomas van der Vlugt blijkt een topmodel te zijn

Frans van der Vlugt liep zijn eerste show ooit voor Prada

broertje-thomas-van-der-vlugt-stuktv-prada-model
Dennis Swiatkowski, Glamour zomerboek

Thomas van der Vlugt kennen we allemaal van StukTV. Hij schitterde afgelopen zomer samen met co-Youtubers Giel de Winter en Stefan Jurriens op de cover van het Glamour zomerboek. Wat je waarschijnlijk niet wist, is dat Thomas een broertje heeft, die ook nog eens een topmodel blijkt te zijn. Frans van der Vlugt maakte gisteren zijn officiële debuut als model, tijdens de mannenmodeweek in Milaan bij de show van het Italiaanse modehuis Prada.

"Ik ben zo trots!"

Op zijn Instagram-stories laat Thomas weten ontzettend trots te zijn op zijn jongere broertje: "1,5 maand geleden werd mijn broertje gescout en nu gaat hij zijn eerste modeshow lopen voor Prada! Zo trots!", aldus de Youtuber. Op de beelden spotten we Thomas' broertje Frans die de catwalk bestormt, gehuld in de nieuwste collectie van het Italiaanse modehuis.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Prada herfst/winter 2020

Frans liep exclusief Prada's Herfst/Winter 2020 mannenshow, die traditiegetrouw werd getoond in Fondazione Prada in Milaan. Dat is voor een beginnend model een grote eer, aangezien dit betekent dat een modehuis het model exclusief heeft geboekt en daarmee ervoor zorgt dat het model geen shows van andere merken mag lopen tijdens dezelfde modeweek. Een van de agentschappen van Frans laat weten ontzettend trots te zijn op zijn eerste show, waarvoor hij werd gecast door de bekende casting-guru Ashley Brokaw.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Wie is Frans van der Vlugt?

We weten niet veel over Frans, naast het feit dat hij het jongere broertje is van Thomas en zeer recentelijk model is geworden. Via zijn Instagram-account wordt duidelijk dat hij op dit moment ook student is aan de Hogeschool van Amsterdam waar hij Bestuurskunde studeert. Momenteel is Frans onderdeel van het Franse agentschap Success Models Men en het Nederlandse Riches Management. Zijn modellencarrière is door zijn eerste show voor een van de grootste modehuizen echt van start gegaan. We zijn benieuwd waar we het Nederlandse model nog meer zullen spotten de komende tijd.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten