Miljardair zoekt vriendin om mee naar de maan te reizen

Love you to the moon and back

Yellow, Eyewear, Pink, Photo shoot, Glasses, Photography, Textile, Ball, Costume, Sunglasses,
Willem Kantine

Je hebt bijzondere dates en je hebt bijzondere dates. Een Japanse miljardair legt de lat voor eerste dates wel héél hoog. Letterlijk. Yusaku Maezawa zoekt een vriendin om hem te vergezellen tijdens een reis naar de maan.

Reis naar maan

De Japanner wordt de allereerste privépassagier die met het ruimteschip Big Falcon Rocket van het ruimtetransportbedrijf SpaceX naar de maan gaat. Yusaku's reisje staat gepland voor 2023. De miljardair heeft alles wat hij nodig heeft. Behalve het juiste gezelschap, blijkbaar.

Full Moon Lovers

Om de perfecte metgezel te vinden, doet de 44-jarige mee met een realityshow. De Japanse zender Abema TV roept vrouwen op zich aan te melden voor het programma Full Moon Lovers. Nope, het is geen grap. "Met behulp van serieuze matchmaking, gaat Maezawa op zoek naar zijn partner voor het leven," is te lezen op de website van Abema TV.

Aanmelden

Vrouwen kunnen zich aanmelden om mee te doen met het 'serieuze' proces. Moet je wel even voldoen aan onderstaande richtlijnen. Je moet:

- een single vrouw zijn van 20 jaar of ouder;
- een opgewekte persoonlijkheid hebben en altijd positief zijn;
- geïnteresseerd zijn in ruimtevaart en in staat zijn om deel te nemen aan de voorbereidingen;
- een levensgenieter zijn;
- als wens hebben dat er vrede op aarde is.

Da's duidelijk. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar van de eis "een opgewekte persoonlijkheid hebben en altijd positief zijn" word ik allesbehalve opgewekt en positief. Maar hé, mocht je je herkennen in alle punten, een reisje naar de maan wel zien zitten én het niet erg vinden om naar Japan te gaan, dan kun je je hier aanmelden.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten