Nederlandse zusjes treden op bij The Ellen Show

Ze krijgen een speciaal cadeau van Ellen DeGeneres

Drie Nederlandse danseressen bij The Ellen Show
EllentubeYouTube

Ellen DeGeneres heeft de grootste celebs op de bank gehad tijdens The Ellen Show. Chrissy Teigen vertelde haar over een bijzondere clausule in haar modellencontract, Sarah Hyland van Modern Family was openhartig over haar depressie en Zac Efron showde zelfs zijn indrukwekkende sixpack in het programma.

Dat maakt het extra leuk als Ellen relatief onbekende Nederlandse gasten heeft. En al helemaal als dat jonge meisjes zijn. Onlangs traden drie Nederlandse zusjes op in The Ellen Show. Ellen is in ieder geval onder de indruk. En dat zijn wij ook.

Rosa, Yarah en Norah in The Ellen Show

Rosa, Yarah en Norah showen hun skills op televisie in een strakke dansroutine. De drie verschenen vorig jaar voor het eerst in de talkshow van Ellen DeGeneres - waar ze ook al zo'n flawless dansoptreden neerzetten - en mochten eerder deze maand terugkomen. Ze treden opnieuw op en schuiven nog even aan bij Ellen op de bank, dit keer voor een speciale gelegenheid: de verjaardag van twee van de drie zusjes.

Nederlandse danseressen bij Ellen DeGeneres

Een optreden bij The Ellen Show is niet het enige verjaardagscadeau dat de zussen krijgen. Eerder vertelden de dansers dat ze de telefoon van hun ouders steeds moesten 'stelen' om hun dansroutines te filmen. "Onze vader zegt dat onze hersens in een brei verandert als we te veel online zitten," verklaart de jarige zus. Reden genoeg voor Ellen om de zussen alle drie een smartphone cadeau te doen. "Ik hoop dat jullie vader niet boos op me wordt.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten