Arket opent binnenkort een winkel in Den Haag

Inclusief Arket café!

arket-photo-woman-beige-blazer
Arket

Goed nieuws voor alle liefhebbers van duurzame Scandinavische stijl: Arket opent binnenkort een winkel in Den Haag. Bij dit merk binnen de H&M-groep shop je essentiële producten voor mannen, vrouwen, kinderen én leuke spulletjes voor je interieur. De populaire winkelketen is in Nederland nu alleen nog op het Koningsplein in Amsterdam te vinden.

Arket-café in Den Haag

In mei 2020 mogen de eerste Arket addicts voet zetten in de winkel aan de Wagenstraat, één van de belangrijkste winkelstraten van de stad. Nog een lekker voordeel: in de winkel zal ook – net als in Amsterdam – een Arket-café aanwezig zijn.

Dit café is gebaseerd op de New Nordic Food Manifesto. Met een visie op kwaliteit, gezondheid en duurzaamheid biedt het café zowel biologische koffie als vegetarische- en plantaardige maaltijden en gebak, waarbij traditionele Scandinavische smaken worden gecombineerd met wereldwijde invloeden.

Wat is Arket?

Arket verkoopt mooie, doordachte producten, die ontworpen zijn met oog voor duurzaamheid. De Arket-collecties worden aangevuld met meer dan vijftig andere merken, zoals bijvoorbeeld Converse en Adidas. Kun je niet wachten tot de opening in mei? Hier shop je Arket online.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten