Mascha van Beautygloss maakt geslacht eerste kindje bekend

En dat nieuws brengt het stel in colour-coordinated outfits

Beautygloss zwanger
Beautygloss

Beautyvlogger Mascha Feoktistova van het welbekende YouTube-account Beautygloss trapte 2020 af met een wel heel leuk nieuwtje: ze is zwanger. Samen met haar man Gregor van Vlierden verwacht ze haar eerste kindje. Nu heeft ze ook het geslacht van de kleine onthuld.

Beautygloss-baby

Op een foto poseert de beautyvlogger met haar man Gregor voor een spiegelselfie, waarbij de kleding van het stel al de nodige hints geeft: hij draagt een roze T-shirt en zij een zwarte lange jurk met roze bloemen. En inderdaad: de twee verwachten een meisje. "Can't wait to meet you babygirl", schrijft Mascha bij de foto.

View this post on Instagram

Can’t wait to meet you baby girl ❤️

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss) on

Reacties op geslacht

In de comments reageert menig influencer-college dolenthousiast op het nieuws. Zo schrijft Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags: "A girl omg! Nieuwe vriendin voor kleine Ollie!" En ook Josh Veldhuizen, eigenaresse van modelabel Josh V, hoopt op een vriendin voor haar kleine: "Alexis also can't wait to meet her future bff."

Zwanger

Op 4 januari uploadde Mascha een YouTube-video waarin ze bekendmaakt dat ze zwanger is. Ook op Instagram deelde ze het nieuws. Het stel verwacht het meisje in juli 2020.

View this post on Instagram

Juli 2020 ❤️

A post shared by Mascha Feoktistova (@beautygloss) on

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten