Tony's Chocolonely komt met een nieuwe chocoladereep voor Pasen

En een winactie waarmee je een hoop chocolade kunt winnen

Tony's Chocolonely
Instagram

Wat houden wij van feestdagen. Nee, niet alleen omdat we dan vaak vrij krijgen van school of werk. En ook niet alleen omdat we dan tijd doorbrengen met familie en vrienden. Waarom dan wel? Omdat we voor iedere Nederlandse feestdag een nieuwe chocoladereep van Tony's Chocolonely kunnen verwachten, natuurlijk.

In december verscheen er een gloednieuwe limited edition kerstreep. Eerder deze maand verblijdde Tony's Chocolonely ons met een nieuwe reep voor Valentijnsdag. De dag der liefde is nog niet eens geweest, of we kunnen ons al verheugen op een nieuwe feestdag chocoladereep. Tony's nieuwe paasreep is on its way!

Tony's Chocolonely reep Pasen

Naast de originele paasreep (in de smaak melk meringue citroen), verschijnt er nu een gloednieuwe lekkernij die verorberd kan worden tijdens Pasen (of al eerder!). Tony's nieuwste smaak is melk amandelspijs nootjes. En jawel, je kunt het bekende paasei-in-je-reep uitbreken. De nieuwe reep is nu verkrijgbaar voor €3,46. Je vindt 'm in de meeste supermarkten, Marqt, Bijenkorf, Wereldwinkels, WAAR!, cadeau- en delicatessenzaken en de Tony's Chocolonely winkel.

Winactie Tony's Chocolonely

Het slaafvrije chocolademerk hangt er nog een winactie aan vast. Heb je de nieuwe paasreep bemachtigd en het chocolade-ei eruit gebroken? Als je vóór donderdag 2 april een foto van je choco-ei op social media deelt (met de hashtag #paaseiinjereep), dan kun je een hoop chocolade winnen. Lekker om te delen met Pasen. Of om vóór die tijd helemaal in je eentje te verorberen, uiteraard.

Tony's Chocolonely paasreep
Tony's Chocolonely
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten