Zoveel geld heeft Lil Kleine op de bank staan

Da's niet mis

lil kleine voor glamour
Marc de Groot

Kijk je naar hoeveel geld Nederlandse artiesten verdienen aan één optreden, dan weet je dat Lil Kleine's inkomen niet mis is. Met zijn muzikale verdiensten, baan als coach bij The Voice of Holland (waar hij ruzie kreeg met Anouk), zijn eigen friettent en feestcafé heeft de Nederlandse rapper niets te klagen. Hij ging slapen met een doezoe werd wakker met een ton miljoenen euro's op de bank, zo blijkt. Quote achterhaalde het huidige vermogen van de rapper.

Lil Kleine inkomen

Hoewel Quote geen inzicht heeft in de persoonlijke rekening van Jorik Scholten - zoals de rapper echt heet - weet het tijdschrift wel de jaarrekening van zijn bedrijf te achterhalen. Blijkbaar heeft de laatste jaarrekening van Kleine Moeite (kunnen we even stilstaan bij deze geniale bedrijfsnaam? Dank u.) een balans van €2.596.144,- en wist de 25-jarige de afgelopen drie jaar zo'n zes ton winst te behalen.

Lil Kleine geld

Dat de rapper een hoop geld heeft, steekt hij niet onder stoelen of banken (en waarom zou hij ook?). Lil Kleine gaf de gastartiesten van zijn concert vorig jaar een extreem gul cadeau. "Ik heb mijn gastartiesten voor Het Concert een klein cadeautje gegeven. @ronnieflex010, @frenna, @xdebuisonje, @yungfelix, wat heerlijk dat jullie erbij zijn in de Ziggo Dome toppers," schreef de 25-jarige op Instagram. Hij deelde destijds een foto waarop hij de 'kleine cadeautjes' vasthoudt. Wat hij zijn collega-muzikanten cadeau gaf? Rolex horloges, voor ieder één. En FYI: zo'n klokje kost gemiddeld €10.000.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Money Talk