Nieuwe emoji's in aantocht! Deze emoji's verschijnen er in 2020

Het Italiaanse handgebaar én een incognito-emoji

Nieuwe emoji
EmojipediaYouTube

Emoji's zijn anno 2020 net zo belangrijk als onze eigen gezichtsuitdrukkingen. Hoe moet je anders je gevoelens virtueel overbrengen? Wil je je genegenheid tonen? Dat kan alleen met een hoop hartjes of kus-emoji's. Ga je voor hetere appjes? Daar zijn de aubergine en perzik voor. En niets geeft zo goed uitdrukking aan een mind is blown-gevoel als de emoji met een - letterlijk - ontploft hoofd, toch?

Nieuwe emoji's

Gelukkig weet Apple precies waar we behoefte aan hebben: méér emoji's! Met de komst van iOS 14 verschijnt er een reeks gloednieuwe emoji's die te gebruiken zijn op Apple-apparaten. De 117 nieuwe afbeeldingen zijn later dit jaar - waarschijnlijk in de tweede helft van 2020 - beschikbaar. We moeten nog even geduld hebben, maar kunnen wel alvast zien welke nieuwkomers binnenkort in onze WhatsApp-lijst verschijnen.

Zien: blijkbaar motiveert het gebruik van emoji's je productiviteit op werk

Genderneutrale emoji's

Apple is goed bezig als het gaat om gendergelijkheid. Vorig jaar verschenen er al nieuwe emoji's met meer inclusiviteit (én een luiaard). Alle menselijke poppetjes komen in drie varianten: een vrouw, een man en een genderneutraal persoon. En ja, dat geldt ook voor het poppetje dat een baby voedt, die in een pak én die met een bruidsjurk en sluier aan. We like!

Italiaans handgebaar emoji

Goed nieuws voor de WhatsAppers die hier en daar een zinnetje (nep-)Italiaans willen versturen: er is eindelijk een emoji van het welbekende Italiaanse handgebaar. Je weet wel, dat gebaar dat je met je hand doet als je een doodnormale woordgroep voor de grap met een Italiaans accent probeert te zeggen ("pieh-za peh-pe-ró-ni").

Emoji's iOS 14

Andere emoji's die dit jaar nog verschijnen zijn een incognito gezichtje (onze favoriet), zwarte kat, anatomisch correct hart (FINALLY!), bever, dodo, (extreem schattige) zeehond, stuk hout (de aubergine 2.0?), paprika, toverstok (de aubergine 3.0?), wc-ontstopper en nog veel meer. Bekijk de nieuwe lading emoji's hieronder:

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten