Valentijnstip: je kunt gratis op romantische date bij Buddha to Buddha’s House of Valentine

Voor de ultieme dating experience

Buddha to Buddha House of Valentine
Buddha to Buddha

Valentijnsdag staat weer voor de deur, wat betekent dat de liefde extra mag worden gevierd. Wil je jouw geliefde meenemen naar iets tofs dat niet te afgezaagd of over the top romantisch is? Dan hebben we een fijne tip voor je: in het House of Valentine van sieradenmerk Buddha to Buddha kun je gratis op date in Amsterdam.

House of Valentine

Speciaal voor Valentijnsdag wordt een pop-up store omgetoverd tot een intiem café waardoor je jouw geliefde of gloednieuwe date beter leert kennen. Het House of Valentine is verdeeld in vier verschillende zones, om op verschillende manieren het gesprek met elkaar aan te gaan en je date zowel fysiek als mentaal beter te leren kennen. Zo is er zelfs een speciaal kaartspel voor het café ontwikkeld - dat tevens te koop is - dat je helpt bij het stellen van interessante vragen aan elkaar.

Up to date

Het Valentijns café wordt in het leven geroepen naar aanleiding van de nieuwe Up to date campagne waarin hedendaagse liefdesverhalen en moderne relaties centraal staan. Het pop-up café is vanaf 7 tot en met 14 februari geopend tussen 16.00 en 22.00 uur, aan de Haarlemmerdijk 180 in Amsterdam. Je kunt zo naar binnen stappen voor de ultieme date ervaring, of een plekje reserveren voor jou en je crush via de inschrijflink. Na de romantische avond ga je niet met lege handen naar huis en word je verrast met een bijzonder (nog geheim) cadeau.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten