McDonald's komt met geurkaarsen die naar Quarter Pounders ruiken

Alsof je huis nog niet genoeg naar McDonald's ruikt

McDonald's kaarsen
McDonald's

De geur van McDonald's. Voor ons is het onweerstaanbaar. Nu kun je jezelf thuis conditioneren: McDonald's heeft namelijk een lijn geurkaarsen uitgebracht met de geur van de ingrediënten van de Quarter Pounder. Als je went aan de geur, raak je misschien mínder in de verleiding om elke keer als je langs een Maccie loopt, naar binnen te wandelen voor een klein snackje.

McDonald's Quarter Pounder geurkaarsen

Bij de Amerikaanse webshop van McDonald's, Golden Arches Unlimited, waar allerlei andere leuke McDonald's souvenirs te koop zijn, wordt het pakket aangeboden. De set – die uitgebracht is ter ere van het 50-jarig bestaan van de Quarter Pounder – bestaat uit zes verschillende kaarsen met de geuren van het hamburgerbroodje, ketchup, augurk, kaas, uien en 100% fresh beef. Volgens de beschrijving zouden ze écht ruiken naar een Quarter Pounder als je de kaarsen samen brandt. Wij zijn benieuwd. Vooral benieuwd of je uiteindelijk écht wil dat je huis naar kaas en augurken ruikt.

Waar zijn de McDonald's geurkaarsen te koop?

Helaas zijn de kaarsen niet in Nederland te bestellen, én waren ze met een ontzettende snelheid uitverkocht. Gelukkig zijn er meer manieren om je huis naar McDonald's te laten ruiken. Een tijd geleden schreven we namelijk al over een stel fantastische kaarsen met de geur van kipnuggets, en die zijn wél in Nederland te bestellen.

Heb je een fijne kaars gescoord en wil je er het meeste uithalen? Daar komt meer bij kijken dan je waarschijnlijk zou vermoeden. Wij zetten een paar tips op een rij, waarmee jij zorgt dat je de maximale branduren uit je kaars haalt.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten