Het vertrek van Harry en Meghan kan een miljard opleveren

"Harry en Meghan hebben binnen 10 jaar waarschijnlijk een vermogen van bijna €600 miljoen"

Harry en Meghan koninklijke titels
Chris JacksonGetty Images

Een tijdje terug lazen we veel over Harry en Meghan in het nieuws, eerst omdat ze een stapje terug zouden nemen uit het Britse koninklijk huis, niet veel later werd bekend dat ze officieel hun koninklijke titels opgeven. Je zou denken dat, omdat ze hun titels hebben opgegeven, ze nu ook zelf moeten zorgen voor inkomen. Maar volgens een berekening van deskundigen moet dit zeker geen probleem zijn.

Financiële experts

Volgens verschillende financiële experts kan het stapje terug juist heel goed uitpakken voor Harry en Meghan, zo vermeldden ze aan The Sun. Door deze zet kan het koppel ervoor kiezen om commerciële samenwerkingen aan te gaan. En dit kan ze heel wat geld opleveren, mits ze de goede keuzes maken.

Journalist Robert Watts

Journalist Robert Watts, de expert die verantwoordelijk is voor de 'Sunday Times Rich List' voorspelt dat Harry en Meghan binnen tien jaar een vermogen van £500 miljoen (bijna €600 miljoen), en uiteindelijk op lange termijn zelfs de 1 miljard zullen aantikken.

"Je moet de internationale aantrekkingskracht van royal niet onderschatten en de aantrekkingskracht is nog groter in de VS, Canada en de rest van de wereld", vertelde de uit Londen afkomstige journalist aan Hello! magazine.

Zien: Video over exit van Harry en Meghan

Samenwerking Apple TV

Het koppel kondigde vorige week zelfs nog aan een samenwerking te hebben met Apple TV. Charity Combas Stress, het goede doel waar Harry aan verbonden is, gaat een aantal afleveringen maken over mensen met PTSS (post traumatische stress stoornis) en deze uitzenden op Apple TV. Harry zal in een aantal afleveringen als gastspreker aan het woord komen. Ook werd er bekend dat Meghan hier ook een rol in gaat spelen, maar wat precies is nog niet onthuld.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten