Op deze dag kun je gratis popcorn bij Pathé krijgen

Wie jarig is, trakteert!

Vrienden met popcorn in de bioscoop
Klaus VedfeltGetty Images

It's popcorn time! Het is deze maand 25 jaar geleden dat Pathé haar deuren opende in Nederland. Dat moet gevierd worden, vindt de bioscoopketen. In de maand maart trakteert Pathé haar bezoekers op een aantal cadeautjes. Één van die cadeaus: gratis popcorn. Worden we blij van!

Gratis popcorn Pathé

Op woensdag 25 maart krijgen alle bioscoopbezoekers die dit jaar - net als Pathé - 25 jaar (zijn) geworden een bak popcorn gratis. Dus, ben je in 2020 25 jaar geworden of word je in 2020 25 jaar? Laat op de 25e je identiteitsbewijs aan de kassa zien en je krijgt een medium popcorn. De actie is geldig bij alle Pathé-bioscopen in Nederland.

Pathé 25 jaar

Pathé geeft deze maand niet alleen gratis popcorn weg. De bioscoopketen heeft nog veel meer acties ter ere van haar verjaardag. Bioscoopbezoekers hebben de afgelopen weken kunnen stemmen op hun favoriete films van de afgelopen 25 jaar. De uitslag: Avengers: Endgame, Avengers: Infinity War en alle drie de The Hobbit-films. Deze kaskrakers zijn van 16 tot en met 20 maart opnieuw te zien in de bioscoop. Bekijk de andere acties op de website van Pathé.

De tekst gaat verder onder de video.

Binnenkort in de bioscoop: de nieuwe Marvel-film Black Widow

Films bij Pathé

Maart is de filmmaand, want als gratis popcorn en Avengers- en The Hobbit-films niet reden genoeg zijn om een bioscoopbezoekje te plannen, worden Molloten misschien wel enthousiast van iets anders: de finale van Wie Is De Mol? is live in Pathé bioscopen te zien.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten