Monica Geuze in emotioneel gesprek met Yuki: 'Ik ben nog nooit vrijgezel geweest'

Monica zit nog midden in het verwerkingsproces van de breuk met Lars

Photograph, Photography, Event, Flash photography, Performance, Ceremony, Photo shoot,
Yuki

Glamour's columnist Yuki Kempees, bekend als één van de drie mannen van Kris Kross Amsterdam, dropte op 20 januari 2020 het eerste deel van zijn gloednieuwe soloalbum Indy. Hij heeft het afgelopen jaar enorm hard gewerkt aan zijn eerste album - dat hij helemaal zelf gemaakt heeft - en dat horen we ook zeker terug in zijn muziek.

Gasten Indy Studio

Indy Studio is een web-serie waar Yuki in gesprek gaat met 5 powervrouwen aan de hand van zijn nieuwe muziek. Elke aflevering is er een nieuwe gast aan de beurt waarmee hij het verleden, de toekomst, het heden en de liefde bespreekt. Dit zijn de onderwerpen die zijn album gevormd hebben. Hij krijgt onder andere bezoek van zijn grote liefde Lizzy van der Ligt, Nina Warink, Dee van de Zeeuw en Anna Nooshin. In de nieuwste aflevering is Monica Geuze te gast bij Indy Studio.

Emotioneel interview met Monica Geuze

Deze keer is Monica Geuze te gast bij Yuki om als één van de eersten zijn nieuwe muziek te mogen luisteren. Ze bespreken onder andere de breuk tussen Monica en Lars Veldwijk, waar Monica over aangeeft dat ze het nog steeds lastig vindt om de breuk tussen de twee te verwerken. Yuki merkt op dat ze nog midden in het verwerkingsproces zit. Monica kan zich daarin vinden: "Ik ben echt een relatiepersoon en ik moet ook echt zeggen dat ik het allerliefst morgen nog in een relatie zou stappen, maar ik weet gewoon nu is het echt even mijn tijd om dat absoluut niet te doen."

We zien tijdens het luisteren van één van de nummers, 'Wat Er Is Gebeurd', dat Monica emotioneel wordt. "Echt heel mooi", zegt Monica terwijl de tranen over haar wangen vloeien. Dit is natuurlijk een van de grootste complimenten die je kunt krijgen als muzikant, mensen raken met je eigen muziek.

Zien: Monica Geuze in de studio met Yuki

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Yuki Kempees' solo-album Indy

Je kunt het eerste deel van het album van Yuki al beluisteren op Spotify. Het tweede deel komt op vrijdag 20 maart 2020 uit, dus kun je net als ons niet wachten op het vervolg? Noteer het dan alvast in je agenda.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten