Glamours gloednieuwe National Glamour Day-issue is hier!

Op zaterdag 4 april 2020 is het weer National Glamour Day: dan krijg je minstens 20% korting bij winkels in Nederland en België

Text, Magazine, Footwear, Advertising, Flyer, Font, Photo caption, Shoe,
Glamour NL

In Glamours aprilnummer draait alles om National Glamour Day, die binnenkort weer plaatsvindt op 4 april. Deze keer staat het in het teken van duurzamer shoppen: let's shop smarter.

National Glamour Day-issue

Op zaterdag 4 april 2020 is het weer National Glamour Day: op deze heerlijke dag krijg je minstens 20% korting bij winkels in Nederland en België. Geen tijd om de stad in te gaan? No worries. Bij de meeste merken kun je ook online terecht voor awesome kortingen.

Zo werkt National Glamour Day

Zorg ervoor dat je het aprilnummer van Glamour op 4 april in je tas hebt zitten tijdens het shoppen, want in de winkels geldt de korting alleen op vertoon van deze editie (je hoeft niets uit te scheuren'. Op Glamour.nl kun je terecht voor een overzicht van de deelnemende merken.

Abonnee Glamour

Abonnees hebben extra voordeel tijdens de National Glamour Day. Wij hebben geregeld dat je extra korting, of een leuk cadeautje bij je aankoop krijgt. Heb jij nog geen abonnement op Glamour, maar wil je de volgende keer ook extra korting ontvangen? Word dan snel abonnee door je aan te melden via de site.

Het eerste (bij)baantje

Inmiddels lopen deze powervrouwen elke dag rond op onze redactie. Maar wat was het eerste (bij)baantje óóit van deze Glamour vrouwen? Creative director Saskia, online editor Zoé, salesmanager Margriet, hoofdredacteur Anke, brand manager Lize en columnist Julia vertellen jou hun ervaringen.

We lijken meer op elkaar dan je op het eerste gezicht denkt

In een inspirerende fotoshoot over verschillende achtergronden zien we twee meiden op verschillende locaties in dezelfde outfits en situaties. Fotograaf Julia Marino groeide op in Alblasserdam, stylist Esmeralda Schipper-Zijp in de Bijlmer. Julia wilde fotograaf worden, maar haar droom werd als 'te groot' beschouwd. Esmeralda dúrfde niet eens te dromen van een baan in de modewereld. Ondanks hun verschillen lijken ze op elkaar. Allebei zijn ze voor hun grote droom gegaan, en allebei hebben ze die waargemaakt. Door in zichzelf te geloven, en te strijden voor hun ideeën. Samen werkten ze hun idee uit tot een modeshoot.

Al deze onderwerpen zijn te lezen in de nieuwe editie van Glamour. Je kunt vanaf nu het aprilnummer van Glamour shoppen in de winkel. Geen tijd om het blad te halen, maar wil je 'm wel graag in huis? Dan kun je de nieuwste editie ook via onze website shoppen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten