Zien: Katy Perry onthult zwangerschap in nieuwe videoclip 'Never Worn White'

"Omg zo blij dat ik het niet meer geheim hoef te houden"

LA Premiere Of Amazon's "Carnival Row" - Arrivals
Axelle/Bauer-GriffinGetty Images

Dat Katy Perry één van de bekendste artiesten is, daar is iedereen wel van op de hoogte. De zangeres komt dit jaar met een geheel nieuw album en vandaag bracht ze de eerste videoclip uit. Maar tijdens de première van haar nieuwe nummer maakt ze groot nieuws bekend.

Katy Perry videoclip

Vandaag is Katy Perry's nieuwe single Never Worn White in première gegaan, waar de grote artiest wel iets heel bijzonders onthult aan de buitenwereld. Aan het einde van de clip zien we een shot waar Katy heel trots haar babybuik laat zien aan iedereen. Ze bevestigde het nieuws ook nog tijdens een live-video op haar Instagram en andere social media.

"Omg zo blij dat ik het niet meer geheim hoef te houden" en "of een grote tas mee moet dragen lol" post Katy op haar Twitter account net nadat haar gloednieuwe videoclip in première is gegaan. Later verteld ze op haar Twitter nog dat het kindje in de zomer geboren gaat worden.

Zien: Zo close zijn Katy en Taylor toch niet

Katy Perry zwanger

Katy Perry (35) en Orlando Bloom (43) verwachten een kleintje. Dit is het eerste kind voor Katy, de acteur heeft al een zoon, de 9-jarige Flynn Bloom, uit zijn eerdere relatie met model Miranda May Kerr (36). Orlando vroeg Katy Perry vorig jaar ten huwelijk op Valentijnsdag, sindsdien zijn de twee verloofd en ze willen aankomende zomer graag trouwen. Het is nooit een geheim geweest dat de twee dolgraag een gezin zouden willen stichten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten