Prins Harry en Meghan Markle samen in Londen voor laatste royals events

Het is de eerste keer dat de twee samen gespot zijn sinds #Megxit

The Duke and Duchess of Sussex attend the Endeavour Fund Awards.
Steve Parsons - PA ImagesGetty Images

Prins Harry (35) en Meghan Markle (38) zijn op donderdagavond samen gespot in Londen voor een van de laatste afspraken die ze als royals gepland hebben staan. Het stel verlaat binnenkort het Britse koningshuis. Harry verscheen de afgelopen tijd al op meerdere events, maar gisteren is Meghan ook voor het eerst weer in Londen verschenen.

Prins Harry en Meghan Markle samen gespot in Londen

Het stel bezocht Londen voor het jaarlijkse Endeavour Fund Awards, een evenement van de Royal Foundation waar ex-militairen die gewond raakten worden geëerd voor hun harde werk en moed. Het is de eerste keer dat de twee samen gespot zijn sinds ze bekendmaakten dat ze hun koninklijke titels opgeven. Deze maand zullen ze hun de laatste evenementen bezoeken als leden van het Britse koningshuis. Ze hebben events waar ze samen naartoe moeten, maar ook solo-events waar ze aanwezig moeten zijn. Per 1 april staat het stel los van hun functie.

Na deze maand vertrekken Harry en Meghan waarschijnlijk naar Canada. Daar woont het stel, samen met hun zoontje Archie, sinds het bekendmaken van hun beslissing om een stap terug te doen. Harry en Meghan zijn wel van plan om een balans te vinden tussen Canada en Engeland.

Zien: Prins Harry en Meghan Markle in Londen

Meghan Markle's outfit

Meghan had tijdens het event weer een on-point outfit aan. De actrice droeg een blauwe jurk van Victoria Beckham, met daaronder klassieke pointy-toe pumps van Manolo Blahnik. De prachtige jurk uit de collectie van Victoria Beckham was wel - shocking - weer binnen no-time uitverkocht.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten