Tom Hanks geeft update over corona-infectie vanuit quarantaine

Hij en zijn vrouw Rita Wilson zijn besmet met het coronavirus

92nd Annual Academy Awards - Arrivals
Amy SussmanGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 12 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Acteur Tom Hanks (63) en zijn vrouw Rita Wilson (63) zijn besmet met het coronavirus en zijn in Australië in isolatie gebracht in een ziekenhuis aan de Gold Coast. De acteur maakt het nieuws zelf bekend via zijn Instagram-account.

Tom Hanks en Rita Wilson geïnfecteerd met corona

Tom Hanks en Rita Wilson zijn in Australië, omdat de acteur daar opnames had voor een nieuwe film. Het stel voelde zich niet zo lekker en hebben zich toen laten testen. Uit deze test bleek dat ze het coronavirus hebben opgelopen.

Tom Hanks plaatste op zijn Instagram- en Twitteraccount het volgende bericht: "Hallo, mensen. Rita en ik zijn in Australië. We voelden ons een beetje moe, alsof we verkouden waren, en wat pijn in het lichaam. Rita had wat koude rillingen die op en af gingen en wat koorts. Om het goed te doen, zoals nu nodig is in de wereld, werden we getest op coronavirus en bleken we positief te zijn. Wat zijn de volgende stappen? De medische ambtenaren hebben protocollen die gevolgd moeten worden. Wij worden getest, geobserveerd en in isolatie gehouden zolang de volksgezondheid en de veiligheid dit vereist. Niet meer dan normaal toch? We houden jullie op de hoogte. Pas goed op jezelf!"

Update Tom Hanks en Rita Wilson

Op vrijdagochtend (Nederlandse tijd) plaatsen Tom en Rita een update uit Australië, ditmaal met een foto erbij: "Hallo, mensen. Rita en ik willen iedereen hier Down Under bedanken voor de goede zorgen. We hebben COVID-19 en zijn in isolatie geplaatst zodat we het niet verder verspreiden. Er zijn mensen voor wie dit een hele ernstige ziekte kan zijn. We bekijken het van dag tot dag. We kunnen allemaal helpen door het advies van experts op te volgen, en voor onszelf te zorgen, toch? Onthoud, zelfs onder deze omstandigheden, there is no crying in baseball." Die laatste zin is een quote van Hanks uit de film A League of Their Own.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Zien: het coronavirus is nu een pandemie, dit is wat dat betekent

Chet Hanks Instagrampost

Een van de zonen van Tom Hanks en Rita Wilson, Chet Hanks (29), plaatste een (redelijk hilarisch en for some reason shirtless) filmpje op zijn Instagram-account om te laten weten dat het goed gaat met zijn ouders en dat ze gelukkig niet zo veel klachten hebben (in zijn woorden: they're not trippin'). Ze maken zich op dit moment geen zorgen en gaan er van uit dat het allemaal goed komt, maar ze ondergaan de nodige gezondheidsvoorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat het zich niet verspreid.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder