Zien: Selma Omari brengt haar eerste single en clip uit

Met het lied verwerkt ze haar breuk met rapper Boef

Selma Omari brengt vandaag haar eerste single en videoclip uit
Selma Omari

Je kent Selma Omari (26) waarschijnlijk wel van YouTube en Instagram. Wat je misschien níet wist, is dat ze er al jaren van droomt om haar eigen muziek maken en met de wereld te delen. Nu is het dan eindelijk zover: vandaag lanceert ze haar allereerste single, die ze zelf schreef, mét bijbehorende videoclip.

Selma Omari's single 'Allang'

De single 'Allang' is heel persoonlijk voor Selma. Het gaat over de liefdesbreuk tussen haar en rapper Boef. In 2019 werd bekend dat de twee een relatie hadden, en deze werd niet heel veel later bestempeld met een verloving. Helaas kwam er begin 2020 een einde aan het geluk en hebben ze samen besloten de verloving te verbreken. Met haar eerste muziekproject, dat ze tevens ook zelf heeft geschreven, verwerkt ze haar verbroken relatie.

Selma zegt het volgende over haar eerste single: "Muziek is voor mij altijd een enorme stimulans geweest in mijn leven en een bron van energie waar ik kracht uit haal. Met mijn muziek hoop ik andere vrouwen dezelfde ervaring te kunnen bieden. Hierom is mijn missie om muziek te maken waar andere vrouwen kracht uit kunnen putten. Of deze vrouwen nu te maken hebben met een gebroken hart of behoefte hebben aan female empowerment."

Selmar Omari videoclip

De videoclip van Selma is vanaf nu te bekijken op haar YouTube-kanaal. Bekijk 'm hieronder, en stream 'm op Spotify, Deezer, Apple Music en andere streaming-diensten.

This content is imported from YouTube. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten