Positive News: Geen nieuwe besmettingen in Chinese Wuhan

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 19 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja óók rondom het coronavirus! Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Geen nieuwe besmettingen in Chinese Wuhan

Voor het eerst sinds de uitbraak van het nieuwe coronavirus zijn er geen nieuwe besmettingen geregistreerd in de Chinese stad Wuhan, waar het longvirus in december voor het eerst ontdekt werd. Sterker nog, de hele provincie Hubei heeft vandaag geen nieuwe meldingen ontvangen van nieuwe besmettingen. We zijn er natuurlijk nog lang niet, maar dit geeft een sprankje hoop.

Cast ziekenhuisserie The Resident doneert mondkapjes

Je hebt vast wel zien voorbij komen dat er een groot tekort aan mondkapjes is. Onze zorgverleners hebben deze mondkapjes op dit moment harder nodig dan ooit. Daarom zijn de acteurs en het productieteam van de Amerikaanse ziekenhuisserie The Resident een ander ziekenhuis te hulp geschoten. Omdat de opnames nu stil liggen vanwege het coronavirus, hebben de programmamkers besloten om een deel van hun medische spullen te doneren aan een ziekenhuis in Atlanta. Op Instagram bedanken de artsen en verpleegkundigen van het Grady Memorial Hospital het team voor hun donatie.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder