Sweet: Uber Eats bezorgt de komende weken gratis!

Zo kan jij je favoriete restaurants blijven steunen

Uber Eats gratis bezorging
Louise HelmfridGetty Images

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 20 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Is je favoriete restaurant gesloten vanwege de coronacrisis? Gelukkig is maaltijdbezorging nog wel toegestaan in Nederland. Uber Eats blijft gelukkig wél gewoon bezorgen, en zelfs tot 6 april zonder bezorgkosten! Daarnaast zijn er enkele nieuwe restaurants toegevoegd, waaronder Spaghetteria, Sea Palace, Catch by Simonis en Jacobsz.

Nieuwe restaurants

Uber Eats maakt het in deze periode voor restaurants makkelijker om zich aan te melden, waardoor er inmiddels meer restaurants bij zijn gekomen op het platform. Zo kun je vanaf vandaag in Rotterdam, Amsterdam en Utrecht de verse pasta’s van Spaghetteria bestellen, haal je in 12 steden KFC in huis en kun je voor een uitgebreid diner in Amsterdam terecht bij onder meer Rijks en Jacobsz. In Den Haag zijn ook de gerechten van Simonis toegevoegd.

Geen bezorgkosten

Nu veel mensen verplicht thuis zijn wil Uber Eats de toegang tot een maaltijd makkelijker maken. Daarom zijn er tot 6 april geen bezorgkosten. Let wel op: bij je bestelling moet je dan de code HOMEDELIVERY gebruiken! Mocht je het fijn vinden om toch even de deur uit te gaan en wat frisse lucht te scheppen: het is vanaf vandaag ook mogelijk om afhaalbestellingen te plaatsen via het Uber Eats-platform.

Contactloos bezorgen

De veiligheid en het welzijn van iedereen die Uber Eats gebruikt, staan altijd voorop. Daarom is het mogelijk om een notitie toe te voegen bij de bestelling, om zo de koerier te laten weten hoe de bestelling bezorgd moet worden. Je kunt hier een notitie achterlaten als “Zet mijn bestelling voor de deur” of “Graag aanbellen en in de hal zetten”.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder