Het huis van Otis uit Sex Education is binnenkort te huren!

Ontbijten op het adembenemende balkon, net als Otis en Jean

Sex Education
Sam Taylor/Netflix

Sex Education is één van de populairste Netflix-series van het moment en gelukkig is er al aangekondigd dat seizoen 3 van Sex Education eraan gaat komen. Wil jij méér van de serie, en het liefst in de serie wonen? Dan hebben we leuk nieuws voor je: het prachtige huis van Otis en Jean, met beeldschone veranda én prachtig uitzicht, is binnenkort te huur.

Otis' huis Sex Education

Iedere keer dat het huis van Otis en Jean te zien is, kunnen we onze ogen niet van het prachtige uitzicht afhouden. Wat blijkt: het is eigenlijk een vakantiehuis - genaamd The Chalet - dat als B&B wordt verhuurd aan vakantiegangers.

Sinds het eerste seizoen van de hitserie staat de telefoon al roodgloeiend met meer dan 3.000 aanvragen van over de hele wereld van mensen die het huis willen huren. Helaas gaat het niet zó makkelijk, want tijdens de opnames is het onmogelijk om het huis te verhuren. Over een tijd zal het weer beschikbaar zijn voor gasten – wanneer precies is nog niet duidelijk.

*De tekst gaat onder de video verder*

Bekijk ook: Sex Education cast speelt 'Wie ben ik'

Het prachtige chalet in Noorse stijl ligt op een heuvel in het idyllische dorpje Symonds Yat in Engeland, dichtbij de grens van Wales, en is al 108 jaar oud. Het huis heeft vijf slaapkamers en drie badkamers. Maar wat misschien nog het meest iconisch is, is de veranda aan de achterkant van het huis waar Otis vaak zit tijdens het ontbijt.

De eigenaar laat weten dat het pand eerst nog een paar kleine renovaties en updates gaat krijgen, met onder andere een externe sauna waar gasten kunnen genieten van het prachtige uitzicht - ehm, 'kleine' renovaties? - en zal vervolgens te huur zijn.

Er is sinds dit jaar ook een Instagram account van The Chalet, dus mocht je benieuwd zijn naar meer foto's, dan kun je alle mooie kiekjes van het huis daarop bekijken.

This content is imported from Instagram. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten