Positive News: 20.000 oud-zorgmedewerkers melden zich in strijd tegen corona

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 26 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

20.000 oud-zorgmedewerkers melden zich in strijd tegen corona

Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid meldt dat er zich al meer dan 20.000 voormalige zorgmedewerkers hebben aangemeld om te helpen tijdens de strijd tegen het coronavirus. We vinden het mooi om te zien dat er nu zo veel zorgmedewerkers samenkomen om ervoor te zorgen dat alle mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben.

Mensen maken een Little Free Pantry voor mensen die het hard nodig hebben

In Amerika zijn er meerdere mensen die een Little Free Library hebben waar je gratis boeken uit kan pakken. Ze hebben het concept nu omgegooid door er een Little Free Pantry van te maken met toiletpapier en eten voor de mensen in de buurt die het hard nodig hebben. Een mooi initiatief, wellicht ook toepasbaar in Nederland?

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Topdrukte bij inzamelpunt Rode Kruis

Eerder schreven we al dat het Rode Kruis medische spullen en hulpmiddelen aan het inzamelen is die kunnen helpen bij de bestrijding van het coronavirus. Alle spullen die binnenkomen worden verdeeld over de locaties waar deze het hardst nodig zijn. De medewerkers van het Rode Kruis geven aan dat het enorm druk is en ze wel duizenden mails per dag binnen krijg. Van mondmaskers tot vuurwerkbrillen en fietsbrillen; alle beetjes helpen!


This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder