Glamour's gloednieuwe crime special is hier!

Bestel 'm nu zonder verzendkosten

Font, Poster, Advertising, Photography, Flyer, Magazine, Team,
Glamour NL

We know: de quarantaine-periode duurt langer dan verwacht en de verveling slaat toe. Gelukkig kun je Glamour's gloednieuwe nummer - een crime special - alvast in pre-orderen. En maak je maar niet druk over extra kosten: de verzendkosten, die betalen wij! Bestel 'm nu en hij ligt binnenkort op je deurmat. Lees hieronder wat je van onze crime special kunt verwachten.

Glamour's crime special

In Glamours mei-juni nummer draait alles om crime. Van een reality story van een geheime privé-detective tot Gucci-boeven en Versace-verdriet. De kers op de taart is al op de cover te zienwe delen exclusieve interviews met de cast van Mocro Maffia. We spraken acteurs Mandela Wee Wee (Romano), Bilal Wahib (Mo de Show), Walid Benmbarek (Adil), Nasrdin Dchar (Potlood), Nora El Koussour (Nadira) en Oussama Ahammoud (Muis). Wil je alvast een voorproefje? We hebben een video opgenomen met de cast om ze een aantal vragen te stellen en gingen met onze nieuwe Instagram-serie 'Live met...' live op Instagram met Walid Benmbarek.

Geen verzendkosten

Om jullie tegemoet te komen tijdens deze onzekere periode, betaal je nu geen verzendkosten en wordt het crime-nummer gratis bij je thuisbezorgd. Je bestelt Glamour's mei-juni nummer op onze website voor €4.99. Wil jij iedere maand het leukste blad van Nederland op je deurmat krijgen? Meld je dan aan als abonnee, en mis nooit meer een editie van Glamour.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Wil je weten