Nina Warink vertelt over zzp'er zijn in tijden van de coronacrisis

En ze onthult hoe het samen thuis werken met Kalvijn gaat

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 30 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Één van die gasten was Nina Warink, die ons vertelt over hoe ze deze crisis als zzp'er ervaart.

Nina Warink over thuiswerken met Kalvijn

Nina Warink (23) werkt - net als haar vriend Kelvin Boerma (a.k.a. Kalvijn) - door de coronacrisis vanuit huis. Maar hoe is het eigenlijk om 24/7 met je vriend samen thuis te zitten, terwijl je allebei aan het werk bent? Nina onthult haar tip om productief de dag door te komen: ze maakt zich 's ochtends helemaal klaar alsof ze het huis uit moet. Dat werkt voor haar veel beter dan iedere dag make-uploos in een joggingspak door te brengen.

Nina Warink over carrière

Aangezien Nina - net als vele andere Nederlanders - als zzp'er werkt, vroegen wij ons af hoe haar dagen er nu uitzien. Heeft ze nog lopende campagnes? Zijn er campagnes geschrapt? En misschien wel een van de belangrijkste vragen: heeft ze een spaarpotje voor situaties als deze?

Glamour-serie Live met...

Benieuwd naar de antwoorden? Bekijk hierboven de video met Nina Warink. Morgen zijn we ook weer om 12:00 uur Live op Instagram (@glamournl). Deze keer met Selma Omari om te praten over haar carrièreswitch.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder