Annekee Molenaar geeft update vanuit lockdown met Matthijs de Ligt in Italië

Annekee zit samen met haar vriend Matthijs de Ligt in quarantaine

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 31 maart 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Één van die gasten was Annekee Molenaar, die ons een update geeft over het coronavirus in Italië.

IG Live met Annekee Molenaar

Een week geleden gingen we live op Instagram met model Annekee Molenaar. Zij is vorig jaar samen met haar vriend Matthijs de Ligt (die professioneel voetbalt bij de club Juventus) naar Italië verhuisd. Ze zitten inmiddels al drie weken in quarantaine. Aan Glamour vertelt Annekee dat dat - op z'n zachtst gezegd - wel even wennen was.

Corona in Italië

In Italië is corona al wat langer aan de gang dan in Nederland en is het land inmiddels al 3 weken in lockdown. Daarvoor moesten Annekee en Matthijs al verplicht in quarantaine, omdat ze in contact waren geweest met een collega van Matthijs die positief is getest op corona. Na twee weken werd het stel getest en bleken ze allebei negatief te zijn, maar omdat toen net de lockdown was ingezet mochten ze - buiten de dagelijkse boodschappen - evengoed nergens naartoe. Hoe houden de twee het samen vol in lockdown? En wat doen ze om fit te blijven? Check bovenstaande video voor de antwoorden.

Morgen zijn we weer om 12:00 live op onze Instagram pagina (@glamournl). Deze keer met strafrechtadvocate, columniste en influencer Julia Mekkes!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder