Positive News: Rusland stuurt medische benodigdheden naar Amerika

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 2 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Rusland stuurt vrachtvliegtuig met medische benodigdheden naar Amerika

Al een paar jaar is er veel spanning tussen Rusland en Amerika, maar tijdens een periode als deze zetten de landen hun verschillen opzij. Rusland heeft een groot vrachtvliegtuig met onder andere gezichtsmaskers, medische jassen en ziekenhuisapparatuur richting Amerika laten vliegen, zodat het zorgpersoneel weer een tijdje vooruit kan.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

All You Need Is Love krijgt extra afleveringen

Aankomende zaterdag zou de laatste aflevering van dit seizoen All You Need Is Love verschijnen, maar RTL heeft besloten om er nog vier extra afleveringen achteraan te plakken. Juist omdat het tijdens deze coronacrisis belangrijk is om zoveel mogelijk liefde aan elkaar te geven en er voor elkaar te zijn. De afleveringen zullen wel iets korter zijn dan normaal (rond een uurtje). De vier extra afleveringen zijn vanaf 11 april om 21:30 te zien zijn op RTL 4.

Ex-coronapatiënt verlaat ziekenhuis in Zwolle onder applaus

Een oudere man die eerder opgenomen werd op de Intensive Care, mocht gisteren het Isala Ziekenhuis in Zwolle verlaten. Op de beelden - die het ziekenhuis op Facebook heeft geplaatst - zien we de man het gebouw onder groot applaus van het zorgpersoneel verlaten. De medewerkers willen met deze video aan iedereen laten zien dat er gelukkig ook veel zieken herstellen van het virus.

This content is imported from Facebook. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder