Yung Felix en Widya Soraya over hun relatietips in quarantaine

"Geef elkaar de ruimte om jezelf te zijn"

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 3 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Deze keer spraken we Yung Felix en Widya Soraya: hoe is het nou om samen in quarantaine te zitten?

Yung Felix en Widya Soraya quarantaine

Felix Laman (28), beter bekend als Yung Felix, is bekend als rapper en dj - je bent vast weleens uit je plaat gegaan op zijn hit Loco. Hij woont samen met zijn vriendin Widya Soraya (23), bekend van YouTube. We gingen Live op Glamour om te kijken hoe het is om samen in quarantaine te zitten.

De twee geven aan dat ze – ook al zitten ze in quarantaine – gewoon opstaan alsof het een normale werkdag is. Een routine aanhouden vinden ze belangrijk, zo ga je je ook niet vervelen. Widya merkt dat ze koken nu dus ook steeds leuker begint te vinden, omdat ze er wat meer tijd voor heeft dan normaal. Vertrouwen is volgens het stel de key tot een long lasting relationship. Geef elkaar de ruimte om jezelf te zijn. Zo kun je zelf groeien, maar ook met elkaar. En blijf jezelf, dat is het allerbelangrijkste.

Glamour-serie Live met...

Benieuwd naar wat Felix en Widya nog meer te vertellen hebben over het in quarantaine zitten als koppel? Check dan bovenstaande video voor alle antwoorden. Morgen zijn we weer om 12:00 live op onze Instagram pagina (@glamournl).

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder