Delia Skin Master over alles wat je moet weten over skincare

Wat heb je nu écht nodig voor een goede skincare?

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 6 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Hé jij daar, in je huisje! We weten dat het in de huidige coronacrisis moeilijk is om constant positief te blijven. Om je een handje te helpen, proberen we voor de nodige afleiding te zorgen. Iedere dag om 12:00 gaat Glamour live op Instagram met een interessante, inspirerende en toffe gast. Één van die gasten was Delia Skin Master, die ons alles vertelt over skincare.

Delia Skin Clinic

Delia werkt samen met haar moeder Sylvia bij Delia Skin Clinic. Sylvia begon de huidkliniek in 1997 en Delia werkt er inmiddels ook al 11 jaar. Als je Delia niet van haar succesvolle kliniek kent, dan misschien wel van haar Instagram-account (@deliaskinmaster) of van YouTube-kanaal, waarop ze wekelijkse vlogs en andere video's deelt.

Skincare tips Delia Skin Master

Glamour's Zoé vroeg Delia het hemd van het lijf over skincare. Wat heb je nu eigenlijk nodig voor een goede skincare-routine? Zijn dat echt 10 stappen of kan dit ook sneller? Delia beantwoord al deze vragen - en meer - in de Instagram live-video. Zo vertelt ze dat ze drie jaar geleden een online tool heeft ontwikkeld voor mensen die te ver weg wonen of geen financiële middelen hebben om een afspraak te maken. Je moet dan online een vragenlijst invullen en je kunt eventueel foto's toevoegen. Op basis van deze informatie krijg je kosteloos advies van Delia Skin Clinic, om ervoor te zorgen dat iedereen advies kan krijgen.

Glamour-serie Live met...

Benieuwd naar de video? Bekijk hierboven de live-sessie met Delia Skin Master. Morgen zijn we ook weer om 12:00 uur Live op Instagram (@glamournl). Deze keer met Lizzy van der Ligt om te kletsen over happy clothing.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder