Positive News: Donderdag hangen we de vlag uit voor het onderwijs

Vergeet niet: er is ook nog genoeg positief nieuws in de wereld

positive news
Glamour NL

Dit artikel volgt de maatregelen zoals gepubliceerd door de Rijksoverheid op 7 april 2020. Bekijk de meest actuele maatregelen op de website van de Rijksoverheid.

Good morning! Met de overgrote stroom aan nieuws rondom het coronavirus, is het haast onmogelijk om niet te doemdenken. Laten we niet vergeten dat er ook een hele hoop positief nieuws in de wereld is – ja, zelfs rondom deze rare situatie. Iedere ochtend brengen we jullie positive news: fijne nieuwtjes om ervoor te zorgen dat je de dag goed kunt beginnen.

Donderdag de vlag uit voor het onderwijs

Maatschappelijke organisaties roepen Nederlanders op om aankomende donderdag de vlag uit te hangen. Dit om iedereen in en rondom het onderwijs te bedanken en een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. Iedereen doet zijn uiterste best om ervoor te zorgen dat de kinderen afstandsonderwijs krijgen, en dat er opvang is voor kinderen waarvan de ouders in essentiële beroepen werken. Hijs de vlag op en plaats een foto op social media met de hashtag #ikvlagvoorhetonderwijs.

Vakantiepark biedt gratis verblijf aan zorgpersoneel

Vanwege de coronacrisis staan er veel vakantieparken leeg. Daarom stelt RCN Vakantieparken accomodaties vrij waar zorgmedewerkers gratis kunnen verblijven. Er is natuurlijk een aantal mensen dat van verder moet komen, of samen wonen met mensen uit risico. Met het oog op veiligheid kunnen deze zorgmedewerkers gebruik maken van de accommodaties. Sommige mensen draaien veel nachtdiensten, en vinden het daarom extra fijn om daar echt tot rust te kunnen komen.

Brit verlaat ziekenhuis onder massaal applaus van zorgpersoneel

In Engeland is een 61-jarige man ontslagen uit het ziekenhuis in Leicester. De man heeft een tijd op de intensive care gelegen met het coronavirus, maar is na enkele weken ontslagen uit het ziekenhuis. Om de man een steuntje in de rug te bieden, stond het zorgpersoneel klaar om met z'n allen te klappen terwijl de man het ziekenhuis verliet.

This content is imported from Twitter. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder